REFERENTIES

Sinjeur Service heeft bij mij de douche en de wc gesloopt en betegeld. Ook heeft hij plafonds aangepakt en er opnieuw stroom gelegd. Verder heeft hij zelfs nieuwe leidingen gelegd in het huis. 


Mevrouw de Haardt Beuningen

Sinjeur Service heeft naar alle tevredenheid bij mij de wc gesloopt en opnieuw betegeld. Daarnaast zijn ze nu bezig met mijn douche.


Ferdy Jacobs Nijmegen

Sinjeur Service heeft het schilderwerk van mijn huis goed onderhanden genomen, de comunicatie was zeer prettig en het werk wat hij heeft afgeleverd is prima vakwerk. ik kan het dan ook niet nalaten om te zeggen dat Sinjeur Service een echte aanrader is.

 

Gr Hans Janssen Millingen aan de rijn

Sinjeur Service heeft bij mij de hele woonkamer behangen. Mijn woonkamer is weer helemaal op en top. Sinjeur Service is een heel flexibel bedrijf waar je prettig mee kan afspreken ,waar de prijs ook nog eens betaalbaar is.

 

Mevr v Rijswijk Renkum

Hoera! Nu Ron ons platdak heeft vernieuwd zijn wij verlost van een fikse lekkage. Het werk ziet er strak uit. We zijn ook blij met het overleg en het advies gedurende de werkzaamheden.

 

Irma Malden

Goede communicatie, goede uitleg van de werkzaamheden die gedaan gaan worden en die gedaan zijn. Door de foto's is de klus goed te volgen.

Fam. Rosier

Aardige, vakkundige man, die niet beroerd is om een stapje extra te lopen. Aanrader !!!!

Patricia Beuningen

Dit is Prima service, snel afspraak gemaakt die ook perfect werd nagekomen.
Lekkage schuur dak keurig verholpen en in korte tijd!
Ziet er goed uit, heb d.m.v. foto's kunnen zien hoe dak gerepareerd is .
Prettig in de omgang en kundige vakman.

Mevr Mennen

De lekkage bleek in de aanbouw te zitten. Ron heeft het dak en de dakgoot geïnspecteerd en heeft ter plekke een reparatie uitgevoerd. We zijn enorm geholpen door de snelheid waarmee Ron de dakrand heeft gerepareerd en zullen hem bij volgende klussen zeker weer benaderen.
Ron werkt snel, geeft duidelijk aan waar de mankementen zitten en hanteert normale prijzen.

Fam. Oostveen Zevenaar

Een zeer secure en perfectionistische man die zijn vak verstaat. Het fotobehang van een wereldkaart is echt secuur werk door alle plaatsnamen die er instaan. Het eindresultaat is super en Ron stopt niet voor hij zelf ook 100% tevreden is. Een man en bedrijf die zijn afspraken nakomt, geen verassingen, netjes werkt en dat alles voor een goede prijs.

Hanneke te Beest  Arnhem

18 vierkante meter dakplaten verwijderen van een schuurtje. Van ongeveer 2 m hoog

.

Prettige man die zijn werk kundig uitvoerde .

Dirk de jong Millingen

De regenpijp is verstopt want stroomt over de dakgoten lijken schoon. Het is een hoog huis ong. 14 meter. Graag horen we wat jullie kunnen betekenen.

De heer Derks kon snel ter plekke zijn en heeft de klus uitstekend uitgevoerd geen overstromingen meer en de prijs kwaliteit was perfect! Een echte aanrader dus!

Mevr. Prette

Bezoek voor meer beoordelingen en cijfers de website www.allesvoorslimmerbouwen.nl

Onder de naam Sinjeur Service