Tegelwerk.JPG
Tegelwerk.JPG

press to zoom
Tegelwerk 2.JPG
Tegelwerk 2.JPG

press to zoom
Tegelwerk 5.JPG
Tegelwerk 5.JPG

press to zoom
Tegelwerk.JPG
Tegelwerk.JPG

press to zoom
1/5

TEGELZETTEN

 

Bij Sinjeur Service bent u ook aan het juiste adres voor voor het vernieuwen van uw badkamer of ander tegelwerk, zoals: wandtegels, vloertegels of zelfs uw behang. 

 

Wij hechten veel waarde aan duidelijke afspraken. Deze duidelijkheid verschaffen wij door vooraf het werk zo nauwkeurig mogelijk op te nemen. Op basis van een eerste bezoek ontvangt u een vrijblijvende offerte alsmede een schetsplan. Aan de hand van dit schetsplan kunt u bij een regionale sanitair- of keukenspecialist uw keuze maken ten aanzien van de materialen en eventuele apparatuur.

 

In de definitieve offerte nemen wij uw materiaal- en apparaatkeuze op alsmede het werk dat door derden zal worden uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan werkzaamheden van bijvoorbeeld een erkende loodgieter, timmerman, stukadoor of elektricien.

 

Na uw akkoord, wordt het werk in overleg met u ingepland. Teneinde de overlast zoveel mogelijk te beperken, plannen wij de verschillende werkzaamheden zo nauwkeurig mogelijk in. Hoewel soms meerdere vakmensen aan uw opdracht bezig zijn, blijft Sinjeur Service uw contactpersoon en diegene die uiteindelijk de tegels bij u komt zetten. Wij zorgen dat de opdracht binnen de vooraf afgesproken termijn tot volle tevredenheid wordt opgeleverd.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ik neem contact met u op om een afspraak te maken.